Terugkeer & Uitwisseling

eerste terugkeer

De eerste We staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.

Als tweede de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen verscheept met de kosten van accessoires en onderdelen zullen worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen garanderen een gedeeltelijke terugbetaling.

derde Als u om welke reden dan ook, moet je de grootte, kleur wijzigen of restitutie te wijten aan "In tegenstelling tot" De verzendkosten vergoeding aftrek alleen van de totale prijs van het product.

tweede Exchanges

Wij accepteren uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze medewerkers zal u helpen. Als u wilt items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals Return beleid) en een bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

U moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moet in originele staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal worden teruggegeven aan u.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten zal worden terugbetaald.