FAQ

eerst Kan ik vertrouw om te winkelen op deze site?
Veel mensen zijn bezorgd over de veiligheid van online transacties. Wij kunnen u verzekeren van de veiligheid van de scheepvaart op onze website en de kwaliteit van de verkochte producten. Het is veilig om hier te winkelen, dat we niet blijven maken van uw betaling informatie op de website nadat u winkelt. Wij hebben geen persoonlijke informatie aan andere partijen.

tweede Is mijn persoonlijke informatie veilig?
Ja, de gegevens alleen worden gebruikt voor het maken van juridische documenten met betrekking tot de transactie en voor de levering.

derde Is het veilig om mijn creditcard te gebruiken?
Het is veilig om creditcards te gebruiken. Sinds onze Secure Socket Layer (SSL) software is de industrie standaard en de beste software voor e-commerce transaction.It zal uw credit card nummer en de gedetailleerde informatie te versleutelen.

4 Kan ik wijzigen of een bestelling annuleren?
Wanneer een bestelling van onze site wordt verzonden naar ons, we hebben de neiging om niet te veranderen of uw bestelling te annuleren. De bestelling wordt automatisch zodra u klikt op "check out" worden verwerkt. U kunt contact opnemen met onze klantendienst als u een verandering zodra u wilt wijzigen te maken. Als gevolg van het bovenstaande, kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling zal worden veranderd. We sturen de producten na uw bestelling bij ons in een paar uur.

5 Hoe lang het zou duren om het product te leveren na betaling heeft plaatsgevonden?
Wij zullen uw product te leveren binnen 2 werkdagen na de transactie of de geschatte leverdatum door jou zijn vermeld in de bestelbon is later.

6 Als de bestelling is verloren tijdens het transport?
Wij leveren de bestelling opnieuw als deze is verloren tijdens het transport.

7 Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?
Wij aanvaarden de volgende kredietkaarten rechtstreeks met onze accountmanager: Visa, Master Card etc. Voor de eerste keer dat klanten, Zorg ervoor dat u uw bestelling te plaatsen naar uw factuuradres, of we zullen uw transactie te weigeren.
We bestellingen via Western Union en Bank Transfer betaald nemen ook, Als u wilt betalen door hen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.